En liten og operativ organisasjon 

Daglig leder Erling Johansen er ansvarlig for alt operativt arbeid for å etablere Fotografihuset - en verdensarena for fotografi. Han er utdannet Siviløkonom fra NHH og har i en årrekke ledet prosjekter i grenseland kultur og næring. På siden om styret i Fotografihuset kan du lese mer om Erling Johansen.

Prosjektleder Anne Lise Flavik er fotograf og har drevet fotografisk virksomhet i Studio A7 fra 1991, og har bl.a. vært prosjektleder og redaktør for sosialpolitiske bøker for Sosial- og Helsedirektoratet. Hun var direktør for Nordic Light International Centre of Photography i Kristiansund 2005-2014 og har drevet fotografiske workshops i inn- og utland i en årrekke sammen med Morten Krogvold og anerkjente utenlandske fotografer.

Ettersom prosjektet utvikler seg skal organisasjonen utvides med relevant kompetanse og kapasitet. Det etableres for tiden arbeidsgrupper med relevante kompetansepersoner, og vi har et bra lag av rådgivere som bidrar aktivt i det daglige og gjennom Advisory Board.

For mer informasjon:

Daglig leder Erling Johansen tlf. +47 4717 2216
Prosjektleder Anne Lise Flavik tlf. 920 17 130