En liten og operativ organisasjon 

Daglig leder Erling Johansen er ansvarlig for alt operativt arbeid for å etablere Fotografihuset - en verdensarena for fotografi. Han er utdannet Siviløkonom fra NHH og har i en årrekke ledet prosjekter i grenseland kultur og næring.


Prosjektleder Anne Lise Flavik har lang erfaring i å jobbe selvstendig og har hatt sitt eget firma siden 1986. Hun har startet og drevet flere prosjekter som bl.a. fotografiske workshops i utlandet i mer enn 15 år sammen med Morten Krogvold og andre kjente fotografer.

Hun var programleder og direktør for Nordic Light International Centre of Photography i Kristiansund i tiden 2005-2014. Hun har bygget opp og drevet fotografisk virksomhet som fotograf i Studio A7 fra 1991 og vært prosjektleder og redaktør for tre sosialpolitiske bøker for Sosial- og Helsedirektoratet.

Anne Lise startet og drev flere prosjekter for kulturstedet Smuget, bl.a. som redaktør og fotograf for Smugetavisen, Smuglesern.

Hun har mye erfaring fra gründervirksomhet som hun bruker i det arbeidet hun nå brenner mest for: Å få fotografiet ut til folket og skape gode aktiviteter frem til Fotografihuset åpner - og skape et levende og attraktivt Fotografihus.

Ettersom prosjektet utvikler seg skal organisasjonen utvides med relevant kompetanse og kapasitet.

Det etableres for tiden arbeidsgrupper med relevante kompetansepersoner, og vi har et bra lag av rådgivere som bidrar aktivt i det daglige og gjennom Advisory Board.

ADVISORY BOARD består av:

©CF-Wesenberg

For mer informasjon:

Daglig leder Erling Johansen tlf. +47 4717 2216
Prosjektleder Anne Lise Flavik tlf. 920 17 130