Styret i Fotografihuset AS

 ©FOTO: CF-Wesenberg

©FOTO: CF-Wesenberg

Erling Johansen er styreleder i Fotografihuset AS og Stiftelsen: SE, som har jobbet siden 2005 for å etablere et fotografihus i Oslo. Han er foto-entusiast og har variert og bred erfaring fra kultur- og næringsliv, særlig oppstart, snuoperasjoner og markedsføring/salg. Han er utdannet siv.øk fra Norges Handelshøyskole og har vært aktiv brobygger internasjonalt mellom de Nordiske land og Baltikum, som honorær konsul for Latvia, leder av Nordjazz, Generalsekretær for Norsk jazzforum og generelt som en aktiv kulturarbeider med fokus på musikk, litteratur, billedkunst og fotografi.

Erling Maartmann-Moe, styremedlem representerer i styret foto-entusiasten, den interesserte amatør som selv fotograferer. Yrkesmessig arbeider han med investeringer i gründerselskaper gjennom såkornfondet Alliance Venture der han er partner. Han er utdannet cand. real. i Informatikk fra Universitetet I Oslo, og har i mange år arbeidet med digital teknologi og digitale medier.  Han har vært foto-entusiast siden ungdommen. Han har bidratt på workshop om fremtidens digitale fotografi på Nordic Light, og har deltatt på foto-workshops bl.a. i Praha og Havana.

Kari Engh Johansen, styremedlem har hatt et forhold til fotografi siden hun var barn, med en onkel som var medlem av Oslo Kameraklubb. Han fremkalte bilder på badet og hang dem til tørk på snor over badekaret. Det har bidratt til at hun er stor fan av både fotografer og fotografi, og brenner for å få fotografiet frem der folk ferdes. Til daglig driver hun KOM INN AS og jobber med merkevarebygging av bygg, bydeler og byer gjennom å synliggjøre beliggenhet, historie, arkitektur, kunst og håndverk. Hun benytter stadig fotografi i sine prosjekter, og samarbeider både med museene og med utvalgte fotografer.

Jonas Bendiksen, styremedlem


Turid Martinsen, styremedlem


Arthur Tennøe, styremedlem