Arrangementer

Kunstnersamtale med Espen Tveit

Fredag 18. juni kl. 18. inviterer Fotografihuset til kunstnersamtale med Espen Tveit. Samtalen finner sted i Tveits utstilling Fotballbanefotografier på Sukkerbiten i Oslo, og gir anledning til et møte med en av nestorene i norsk kunstnerisk fotografi. Meld deg på her!

Fotografi for alle

Vi avslutter årets pilotprogram med omvisning og avslutningsfest søndag 27. september kl. 14. Dette er siste mulighet til å se Ingrid Eggens utstilling Knex, Knax, Knoxs, Virvx og Handl og #bristutstilling med Alier Ajak Woui og Jibril Lateef. Velkommen!

Antonio Cataldo og Anna Tellgren

Antonio Cataldo fra Fotogalleriet og Anna Tellgren fra Moderna Museet møtes fredag 25. september for å snakke om sine egne posisjoner som kuratorer og om det å arbeide med fotografi i dialog med kunstscenen og kunsthistorien.

Rasmus Vasli og Behzad Farazollahi

Torsdag 24. september møter vi Rasmus Vasli som er innehaver av Fotogalleri Vasli Souza og Behzad Farazollahi som er direktør for fotogalleriet Melk i Oslo. Begge er opprinnelig fotografer, og i denne samtalen snakker de om samtidsfotografiet ut fra sine erfaringer. Meld deg på her.

Rebecca Jafari og Nicole Rafiki

Rebecca Jafari og Nicole Rafikis fotografiske praksis handler om å finne et rom for å undersøke flyktningepolitiske temaer uten å være avhengig av vestlige stereotyper. Den 3. september møtes de to i Fotografihusets Samtaler om fotografi.