Arrangementer

Helge Skodvin: Deilig er jorden

Åpning lørdag 04/12 kl. 14.00 I åtte år har Helge Skodvin fotografert landet rundt de siste ukene før jul. Han har kjørt rundt og besøkt bland annet kjøpesenter, parkeringsplasser, rådhus

Yamile Calderón: Narcos & Homes på Oslo Negativ

Fra 1. til 24. oktober skal det knipses, eksponeres, snakkes og beundres foto på Det Gamle Biblioteket. Fotofestivalen Oslo Negativ presenterer fotografer, både nasjonale og internasjonale, med viktige og engasjerende historier å fortelle. Fotografihuset har gleden av å delta og presenterer utvalgte fotografier fra Yamile Calderóns fotoserie «Narcos & Homes».

Tidens ansikt – Portrettfotografi, traumer og minnekultur

Hva er forholdet mellom den individuelle erfaringen og vår felles historie i portrettfotografiet? Dette er et av de sentrale spørsmålene i seminaret Tidens ansikt – Portrettfotografi, traumer og minnekultur den 19. august klokken 14. Med Andrea Gjestvang, Fin Serck-Hanssen, Øyvind Vågnes og Mette Sandbye. Meld deg på her.

Kunstnersamtale med Espen Tveit

Fredag 18. juni kl. 18. inviterer Fotografihuset til kunstnersamtale med Espen Tveit. Samtalen finner sted i Tveits utstilling Fotballbanefotografier på Sukkerbiten i Oslo, og gir anledning til et møte med en av nestorene i norsk kunstnerisk fotografi. Meld deg på her!

Fotografi for alle

Vi avslutter årets pilotprogram med omvisning og avslutningsfest søndag 27. september kl. 14. Dette er siste mulighet til å se Ingrid Eggens utstilling Knex, Knax, Knoxs, Virvx og Handl og #bristutstilling med Alier Ajak Woui og Jibril Lateef. Velkommen!