Foredrag og kunstnersamtale med Jonas Bendiksen på Deichman Bjørvika

Foto: Jonas Bendiksen

Samtale med Jonas Bendiksen på Deichman Bjørvika

I forbindelse med Jonas Bendiksens utstilling på Sukkerbiten, inviterer Fotografihuset i samarbeid med Deichman Bjørvika til foredrag med fotograf Jonas Bendiksen og påfølgende kunstnersamtale sammen med forfatter og medieforsker Bente Kalsnes. Samtalen ledes av artist og medieviter Torgny Amdam.

Magnumfotograf Jonas Bendiksen inviterer oss inn i en hengemyr av alternative fakta, fotografier, tekster, avatarer og Facebook-troll. Han vil dele de samfunnsmessige, etiske og filosofiske alarmklokkene som prosjektet hans ‘The Book of Veles’ har utløst. Hvordan ser en verden ut når hvem som helst kan fabrikkere sine egne falske nyheter? Og ser vi egentlig forskjell på fotojournalistikk og dataspillgrafikk?

Program:

kl. 17.45 – Dørene åpnes

kl. 18.00 – Foredrag av Jonas Bendiksen

kl. 19.00 – Kunstnersamtale med Jonas Bendiksen, Bente Kalsnes og Torgny Amdam

Arrangeres av Fotografihuset og Deichman

 

Meld deg på her.

Skroll til toppen