Fra arbeidet med Fotografihusets utstillingspaviljong august 2020. Foto: Fotografihusets frivillige.

Du kan bidra!

2021 blir et skjebneår for Fotografihuset. I løpet av våren vil politikerne avgjøre om vi får bygge Fotografihuset på Sukkerbiten i Bjørvika, slik planen er, eller om hele øya skal bli friområde.

Vår mening er at kultur og friområde kan kombineres og at dette er det beste, både for Oslofolk og tilreisende. Men vi ønsker diskusjonen velkommen. Det er viktig at bruken av en så fin tomt blir grundig diskutert.

Mens vi venter på politikernes beslutning arrangerer vi fotofestival på Sukkerbiten sommeren 2021, fra mai til september. Det blir en rekke utstillinger, omvisninger, workshops, foredrag og diskusjoner – noe for alle.

For å nå frem politisk og gjennomføre pilotprogrammet trenger vi din støtte! Du kan bidra på flere måter:

  • Det viktigste du kan gjøre er å engasjere deg i saken, si din mening og delta på våre arrangementer. Programmet for 2021 offentliggjøres i april.
  • Om du representerer en bedrift eller organisasjon som deler vår visjon om et internasjonalt senter for fotografi i Oslo oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi trenger samarbeidspartnere og sponsorer, og har utarbeidet en rekke sponsorpakker.
  • Til slutt kan du delta som frivillig på Sukkerbiten i 2021. Vi setter sammen arbeidslag for produksjon og arrangementer, og håper på din deltakelse.

Ta kontakt for mer informasjon.

Del denne saken

Share on facebook
Share on email