Fra monteringen av #bristutstilling på Sukkerbiten 2020. Foto: Fotografihuset.

Fotografihuset søker prosjektmedarbeidere

Fotografihuset er et internasjonalt senter for fotografi i Oslo. Mens vi venter på en politisk beslutning om vår fremtidige beliggenhet arrangerer vi et pilotprogram på Sukkerbiten i Bjørvika. 

Vi søker nå følgende prosjektmedarbeidere for sommersesongen 2021:

  • Produsent/tekniker
    Du skal jobbe med drift av våre lokaler, utstillinger og arrangementer på Sukkerbiten. Du skal også koordinere eksterne samarbeidspartnere og leverandører. Du kan snekre, male, montere bilder og håndtere AV-utstyr.
  • Informasjonsmedarbeider
    Du skal koordinere nyhetsbrev, sosiale medier og trykt informasjon. Du må ha erfaring og være initiativrik på sosiale medier, og samtidig ha sans for et godt språk på kunstens premisser.
  • Arrangementsansvarlig
    Du sørger for at åpninger, omvisninger, foredrag, strømming og workshops avvikles på en god måte. Du liker rollen som vert/vertinne og kan i perioder jobbe om kvelden og i helgene.

For alle engasjementene søker vi medarbeidere som er effektive, hyggelige og interessert i kunstnerisk og dokumentarisk fotografi. Du må ha tilstrekkelig erfaring til å kunne jobbe selvstendig og levere høy kvalitet på det arbeidet du utfører.

Engasjementene varer fra mai til september 2021. De er timebetalte og prosjektrelaterte. Arbeidsmengden vil variere fra null til tyve timer per uke, avhengig av bl.a. sesong og finansiering. Vi ønsker fleksibiltet og vil tilby det samme. De ulike rollene kan derfor kombineres eller deles ut fra søkernes kompetanse og tilgjengelighet.

Send en søknad med cv til post@fotografihuset.no så snart som mulig og senest den 7. mai.

Del denne saken

Share on facebook
Share on email