Kunstnersamtale og finissage: Tanja Habjouqa – Birds Unaccustomed to Gravity

Tanya Habjouqa/NOOR. Jordan Vally, Hamra, Occupied West Bank.

Kunstnersamtale og finissage: Tanya Habjouqa – Birds Unaccustomed to Gravity

 

Siden 16. mars har tusenvis av besøkende fått med seg fotoutstillingen «Birds Unaccustomed to Gravity». Når utstillingsperioden nå går mot slutten, inviterer Fotografihuset og Preus museum til et avslutningsarrangement i utstillingen på Sukkerbiten lørdag den 01. juni, hvor Tanya Habjouqa selv vil guide publikum gjennom utstillingen og fortelle om sine bilder. Arrangementet  sammenfaller med at Habjouqa kommer til Oslo for å være med på fotofestivalen Dokfoto.

01. juni klokken 13.00 vil kunstneren holde en gratis artist talk i utstillingen, arrangert av Fotografihuset og Preus Museum. 

01. juni klokken 16.00 starter Dokfotos festivalprogram på Litteraturhuset, hvor Habjouqa er en av deltakerne.  Dokfoto foregår både fredag 31.05 og lørdag 01.06. På fredag starter festivalprogrammet kl 18.00.

Periskop mente «Birds Unaccustomed to Gravity» kunne være en av  vårens viktigste dokumentariske utstillinger. Om du ennå ikke har fått den med deg, anbefaler vi på det varmeste å benytte anledningen. 

– Noen ganger føler jeg at internasjonal fotojournalistikk, spesielt når det gjelder redigering og presentasjon, har sviktet palestinerne. Tanja Habjouqa i intervju med Kunstavisen.

Skroll til toppen